ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

wpe59.jpg (5481 bytes)Πίσω από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό του European Studies θα βρείτε την ιδρύτριά του Μαρία Μπαχαράκη. Η κα. Μπαχαράκη γεννήθηκε στη Γερμανία το 1967 και ήλθε στην Ελλάδα σε ηλικία 14 ετών. Τελείωσε την Deutsche Schule Athen  και το τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Παν/μίου Αθηνών και ολοκληρώνει ταυτόχρονα τις σπουδές της στα Αγγλικά και Ιταλικά.

Το 1986 ίδρυσε το πρώτο της σχολείο στη  Ν. Ιωνία και το 1991 το 2ο στη Μεταμόρφωση, τα οποία και παρουσιάζουν συνεχή σταθερή, ανοδική πορεία.
Η κα. Μπαχαράκη συμμετέχει ενεργά στις επιτροπές διοργάνωσης εξετάσεων PALSO για τα Γερμανικά, Ιταλικά & Αγγλικά και είναι υπεύθυνη εξεταστικών κέντρων.

Πέρα από τα συνήθη μαθητικά προγράμματα, έμφαση δίνεται επίσης και στα τμήματα ενηλίκων επαγγελματιών και εισαγωγής σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η συνεχής ενημέρωση, τα υπερσύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα κτίρια και η εμπειρία του παρελθόντος εγγυώνται ένα επιτυχές μέλλον.

wpe74.jpg (4840 bytes)Η Αθανασία Μακαρούνη είναι συνιδιοκτήτρια του European Studies στη Μεταμόρφωση μαζί με την Μαρία Μπαχαράκη από το 1991.

Τελείωσε το Λύκειο της Πολιτείας Illinois και είναι πτυχιούχος Παντείου στο τμήμα Κοινωνιολογίας, αλλά απασχολείται στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1986.

Η διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί το κύριο ενδιαφέρον της επαγγελματικής της ζωής και η σταθερή ανοδική πορεία του European Studies που διευθύνει το αποδεικνύει.

"Στόχος μας είναι η διατήρηση της ποιότητας, ο σεβασμός της προσωπικότητας κάθε μαθητή μας και η διαρκής ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης, έτσι ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στο European Studies στη διδασκαλία Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Ισπανικών και Ρωσικών να είναι αρίστου επιπέδου" μας λέει η κα Μακαρούνη.